Gibson GCG91226XA Instrukcja Użytkownika Strona 17

  • Pobierz
  • Dodaj do moich podręczników
  • Drukuj
  • Strona
    / 28
  • Spis treści
  • BOOKMARKI
  • Oceniono. / 5. Na podstawie oceny klientów
Przeglądanie stron 16
Cakes
Food Quantity
(kg)
Ther‐
mostat
posi‐
tion
Time
(min)
Grill posi‐
tion
Grilling
time (min)
Total
prepara‐
tion time
(min)
Shelf
posi‐
tion
Flat cake
1)
1.2 - 1.5 3 35 - 40 min. 5 - 10 35 - 40 2
Sponge
cake
3.0 - 3.5 2 110 -
120
- - 110 - 120 2
Feter
Mshalted
1)
2.5 - 3.0 4.5 50 - 55 min. 5 - 10 50 - 55 2
Salty cake
1)
3.0 - 3.5 5 50 - 60 - - 50 - 60 2
Yeast cake
1)
2.5 - 3.0 5 45 - 50 min. 5 - 10 45 - 50 2
1) Preheat the oven for 15 minutes.
Grilling
Food Quantity (kg) Grill position Time (min) Shelf position
Sheep chops
1)
1.5 - 2.5 half 20 - 25 3
Ribs
1)
2.0 - 2.5 half 45 - 60 3
Burgers
1)
3.0 - 3.5 max. 15 - 20 3
Mackerel
1)
2.5 - 3.0 half 20 - 25 3
Toast browning
1)
1.0 - 1.2 max. 7 - 10 3
Toast Hawai
1)
1.0 - 2.0 max. 15 - 20 3
1) Preheat the oven for 10 minutes.
Revolving frying
Food Quantity (kg) Grill position Time (min) Shelf position
Sheep on skewer 3.0 - 4.0 max. 100 - 120 Turnspit
Chicken on
skewer
3.0 - 3.5 max. 100 - 120 Turnspit
17
Przeglądanie stron 16
1 2 ... 12 13 14 15 16 17 18 19 20 21 22 ... 27 28

Komentarze do niniejszej Instrukcji

Brak uwag